facebook

Stram Op

Information om stram op hold

Instruktør:
Jan

Lokale:
Holdsalen

Lidt om Jan
Jan er uddannet fitness instruktør og personlig træner. Med ham som instruktør, er du sikker på at din teknik hele tiden er i fokus. Med øget fokus på teknik minimere vi risikoen for skader og øger effektiviteten, så du får mest muligt ud af træningen.

Beskrivelse af holdet
Stram op er holdet hvor du får trænet alle de store muskelgrupper.

De muskelgrupper som vi har i fokus er: Ben, baller, bryst, ryg, skulder, triceps, biceps og selvfølgelig skal maven også have en kærlig omgang 😊. Med andre ord, vi kommer hele kroppen igennem.

Forbered dig på at stram op holdet er med til at, øge din forbrænding, udholdenhed, styrke og balance og giver dig helt sikkert sved på panden. Ønsker du at blive strammet op, komme i bedre form, forbedre din kondi, styrke, balance. Ja så er stram op holdet lige noget for dig.

Vi starter timen med en god og grundig opvarmning. Hvor vi derefter stille og roligt øger belastningen og tempoet.

Bare rolig du behøver ikke at være i god form for at starte på dette hold. For uanset dit niveau kan du være med på dette hold. Jan forklarer teknikken til alle øvelserne grundigt og han vil hjælpe dig med at rette din teknik undervejs så øvelsen er så effektiv som muligt. På holdet vil du komme til at arbejde med vægtstænger, bodybarer, og stepbænke.

Husk at booke din plads!

Der er kun plads til 10 på dette hold.

Har du et hold abonnent kan du gøre det via vores App Fitness Møn

Er du ikke medlem endnu kan du også deltage på dette hold, ved at sende en mail til kontakt@fitnessmoen.dk eller bare sende en besked til os på vores Facebook side Fitness Møn.

Prisen er kun 50 kr. for en time god og effektiv træning.

Hold

MBL

Stram op

OCR Træning

CrossGym - Begyndere

Events