CrossGym 2019-03-04T07:16:13+00:00

CrossGym & CrossGym for Begyndere

Information om CrossGym hold

Instruktør:
Jan Joensen

Lokale:
CrossGym

Lidt om Jan:

Jan er uddannet fitness instruktør og personlig træner. Med ham som instruktør, er du sikker på at din teknik hele tiden er i fokus. Med øget fokus på teknik minimere vi risikoen for skader og øger effektiviteten, så du får mest muligt ud af træningen. Jan har deltaget i flere OCR løb og OCR workshops. Fitness Møns Crossgym holdet tager meget udgangspunkt i OCR sporten.

Beskrivelse af holdet:
Crossgym holdet får det indre legebarn frem i dig. Vores legeplads er fyldt med sjove forhindringer, hvor vi kan udfordre os selv. Vi går armgang, klatre i reb, laver bouldring på vores væg, svinger som aber i ringene, flipper store dæk, løber med vægtslæde, hopper over high wall, cykler på air bike. Selvfølgelig laver vi også øvelser som burpees, dødløft, squat, power push, lunges og mange andre sjove og hårde øvelser.

Crossgym træner hele kroppen. Når vejret tillader det, bruger vi også vores udendørs Arial. Crossgym er både styrketræning og konditionstræning.
Timen starter altid med en opvarmning. Bagefter gennemgår instruktøren banen/øvelserne.

Selvom vores træning er hård, så er der også plads til at, have det sjovt. I sidste ende er det dig der bestemmer hvor hårdt det skal være. Så selvom du ikke er i top form endnu, kan du stadigvæk være med.

CrossGym for Begyndere

Er du helt nybegynder. Anbefaler vi at, du starter på holdet Crossgym for nybegynder. Hos nybegynderne er øvelserne ikke lige så tekniske svære.

Husk at booke din plads!
Der er kun plads til 20 på dette hold.
Har du et hold abonnement kan du gøre det via vores App Fitness Møn
Er du ikke medlem endnu kan du også deltage på dette hold, ved at sende en mail til kontakt@fitnessmoen.dk eller bare sende en besked til os på vores Facebook side Fitness Møn

Prisen er kun 50 kr for en time god og effektiv træning.

BOOK